به گزارش گروه صنعت و تجارت _پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت، احمد جابر العیدان، مدیر عامل شرکت نفت کویت (KOC)، شرکت تابعه KPC، افزود: ظرفیت تولید نفت این کشور در ژوئن سال گذشته بیش از 2.8 میلیون بشکه در روز بود.
کویت قصد دارد تولید نفت خود را تا سال 2035 به چهار میلیون بشکه در روز برساند، در حالی که قبلاً هدف خود را برای رسیدن به این سطح تا سال 2020 از دست داده بود.
شیخ نواف در مورد دیدگاه های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مورد سوخت های فسیلی گفت: هیچ جایگزینی برای نفت به عنوان منبع اصلی انرژی وجود ندارد، "نه در حال حاضر و نه در آینده".
"شاید این چیزی است که رئیس جمهور ترامپ و مقامات در ایالات متحده متوجه شده اند، که باید اکتشاف و تولید نفت ادامه یابد، و این چیزی است که ما اینجا در کویت منعکس می کنیم. ما می دانیم که تقاضا برای نفت کویت در آینده افزایش خواهد یافت." "
ترامپ چند ساعت پس از مراسم تحلیف خود در روز دوشنبه مجموعهای از دستورات را امضا کرد که هدف آن افزایش رکورد تولید نفت و گاز ایالات متحده بود.
العیدان گفت که KOC قصد دارد طی 8 تا 10 سال به "تولید کامل" از میادین دریایی کشف شده برسد.
انتظار می رود از چهار میلیون بشکه در روز ظرفیت تولید نفتی که کویت تا سال 2035 در نظر گرفته است، 350000 بشکه از ظرفیت تولید از منطقه ای به نام منطقه بی طرف که به طور مشترک با عربستان سعودی اداره می شود، تامین شود.
کویت سال گذشته اعلام کرد که یک اکتشاف نفتی "غول پیکر" با ذخایر تخمینی 3.2 میلیارد بشکه داشته است. این سازمان روز دوشنبه اعلام کرد که 800 میلیون بشکه نفت با چگالی متوسط و 600 میلیارد فوت مکعب استاندارد گاز مرتبط در فراساحل پیدا کرده است.
شیخ نواف گفت که کویت مطالعات مهندسی میدان گازی دره را تکمیل کرده است و طبق طرحی که با عربستان سعودی توافق شده پیش می رود.
توافقنامه توسعه کویت و عربستان سعودی که در سال 2023 امضا شد، مورد انتقاد ایران قرار گرفته است که مدعی سهمی در این زمینه است. دورا حدود 20 تریلیون فوت مکعب دارد